PARHAAT JA TUOREET RAAKA-AINEET

Burgeripihvit

160 g hampurilaispihvi jauhetaan kotimaisen Black Angus -rotukarjan etuselästä. Monien testien lopputuloksena juuri etuselkä valikoitui raaka-aineeksi, koska se on yksi maukkaimmista ruhonosista ja soveltuu makuprofiilinsa ja sopivan rasvapitoisuutensa ansiosta loistavasti grilliin ja burgeriin. Pihvit valmistetaan käsityönä espoolaisen Expert Foods -lihatukun toimesta.

Briossisämpylä

Espoolaisen Halmeen leipomon briossisämpylät ovat meheviä ja maukkaita ja soveltuvat hampurilaisiin loistavan makunsa ja koostumuksensa ansiosta. Niissä on aivan aavistus makeutta tasoittamaan pihvin tukevaa makua. Briossit myös pitävät hyvin muotonsa ja kuohkeutensa jopa take away -kuljetuksen ajan.

Churrasco

Churrasco-grillipihvit ovat eteläamerikkalaisten grilliravintoloiden kulmakivi. Upeaa kotimaista ulkofilettä Carne Asada -marinadissa liekkigrillattuna ja viimeistellään leikkaamalla aitoon Churrascaria-tyyliin.

Chimichurri

Chimichurri on Latinalaisen Amerikan ihanan yrttinen elämän eliksiiri, ja vahvasti Happy Days -annosten keskiössä. Se valmistetaan aina itse tuoreista yrteistä ja raaka-aineista. Chimichurri on raikkaan hapokas, täyteläinen ja täydellinen ystävä kaikelle grillatulle ruoalle.

Chipotle, lime-aioli ja pink-coleslaw

Chipotle-majoneesi on myös loistava pari kaikelle grillatulle ruoalle. Se valmistetaan omassa keittiössämme aidoista Meksikosta maahantuoduista chileistä. Chipotle-kastikkeessa yhdistyy loistavasti mieto savuisuus ja lempeä chilin lämpö.

Lime-aiolissa kohtaa legendaarisella tavalla tuoreen aromikkaan valkosipulin maku ja limen pirteä raikkaus.

Pink-coleslaw tuo annoksiin rapsakkaa hapokkuutta ja tekstuuria. Superklassinen lisuke amerikkalaisten grillattujen herkkujen kanssa.

Kana

Miami Fried Chickenit ovat gluteenittomia ja ne valmistetaan tuoreesta kotimaisesta broilerin rintafileestä. Fileet maustetaan Happy Daysin omalla maustesekoituksella ja pyöritetään nacho-muruissa. Sen jälkeen broilerin filepalat uppopaistetaan rapean kullankeltaisiksi päältä ja meheväksi sisältä. Aito amerikkalainen klassikko, mutta gluteenittomaksi päivitettynä.

Ranskalaiset ja mut lisukkeet

Ranskalaisetkin ovat saaneet Happy Days -käsittelyn. Käytämme isokokoisia Steak House -leikattuja ranskalaisia, joihin saa valita Happy Daysin oman makusuolan kahdesta vaihtoehdosta.

Pekonirosmariinisuola on upea makupommi täynnä pekonin savuisia vivahteita, tuoreen rosmariinin tukevaa yrttisyyttä ja paahdetun sipulin umamia.

Herkkutatti-parmesansuola on aromikas mauste, joka tuo ranskalaisiin kivaa vaihtelua parmesaanin täyteläisyydellä ja herkkutattien maanläheisellä umami-pommilla.

Pikkelöidyt chilit antavat annokselle makuhermoja kutittelevaa lämpöä ja klassisen yhdistelmän makeaa, hapokkuutta ja suolaisuutta.