HAPPY DAYS & HAPPY DUDES

Idea omasta street food -kärrystä syntyi jo vuonna 2012, mutta muut kiireet estivät idean toteutumisen vielä tuolloin. Kun koronarajoitukset alkuvuodesta 2020 sulkivat ravintolat ja tapahtuma-alan, päättivät keittiömestari Jani Valtonen ja tapahtumatuottaja ja baarimestari Aku Ojala avata uuden street food -kärryn. Ajatuksena oli kiertää pääkaupunkiseutua ja viedä loistavaa ruokaa ja hyvää fiilistä ihmisten luokse, sekä tuoda iloa ja helpotusta raskaan korona-arjen keskellä.

INSPIRAATIO: Miami

Amerikan ja Latinalaisen Amerikan ruokakulttuuri on tullut Janille ja Akulle tutuksi kiertelemällä laajasti ympäri Amerikkaa ja Etelä-Amerikkaa. Lisäksi Jani on reissannut pitkin poikin Karibiaa ja Aku tehnyt road tripin legendaarisella Route 66:lla. Näistä reissuista kerättiin ideoita yhteiseen street food -projektiin.

Erityisesti Miami on yksi molempien kaverusten lempipaikoista. Siellä tiivistyy upealla tavalla Latinalaisen Amerikan, Karibian saarten, Kuuban ja Pohjois-Amerikan ruokakulttuurit, sekä aurinkoinen ja rento elämän asenne. Tästä lähdettiin ammentamaan inspiraatiota ruokapuoleen ja koko konseptiin.

ALOITUS: Happy Days -tulikaste

Avajaiset olivat toukokuussa 2020 ja väkeä oli heti odottamassa jonoksi asti. Jopa 50 metrisenä kiemurtelevassa jonossa pitkähköksi venähtäneestä odotusajasta huolimatta vastaanotto oli sydäntälämmittävän positiivista. Seuraavana päivänä jono oli vielä pidempi, mutta silti ihmiset vain hymyilivät ja olivat iloisia. Ruoka maistui, ja fiilis oli katossa sekä Akulla ja Janilla että asiakkailla. Olimme selvästi oikealla tiellä. Seuraavat kesäkuukaudet painettiin kaasua, ja sama iloinen meininki jatkui ympäri Espoota ja pääkaupunkiseutua Happy Days Street Food -kärryllä kierrellen. 

Happy Daysin huikean startin siivittämänä sana alkoi levitä. Kutsuja ja yhteydenottoja kertyi useisiin erilaisiin tapahtumiin ja yksityistilaisuuksiin. Kalenteri täyttyi nopeasti ja yhteydenottoja tuli koko ajan lisää, joten kaudelle 2021 varauduimme kahdella street food -kärryllä. Kysynnän edelleen kiihtyessä kauteen 2022 startataan jo kolmella kärryllä. Etsinnässä on myös kiinteä ravintolapaikka.

We bring the flavor!

Ruoan valmistuksessa välittyy intohimo ja tinkimättömyys. Käytössä on aina vain parhaat kotimaiset raaka-aineet, jotka valikoidaan tarkkaan espoolaisten lähituottajien valikoimista. Burgeripihvit valmistaa espoolainen Expert Foods aina tuoreena kotimaisen Black Angus -rotukarjan etuselästä. Myös Churrasco-pihvilihat valmistetaan aina kotimaisen naudan korkealuokkaisesta ulkofileestä. Mehevät burgeri- ja hodaribriossisämpylät valmistaa myös espoolainen Halmeen leipomo. Kaikki kastikkeet ja lisukkeet valmistetaan aina Happy Daysin omassa keittiössä. Esimerkiksi Chipottle-majoneesiin käytetään aitoja Meksikosta tuotuja savustettuja chilejä. Chimichurri-kastike valmistetaan raikkaista tuoreista yrteistä, usein omasta yrttitarhasta.

Have a Happy Day
Forever Grilling & Chilling!
Happy Days -Street Food

OTA YHTEYTTÄ

Happy Days Bros Oy
Jani Valtonen
040 730 3978
myynti@happydaysstreetfood.fi

Y-Tunnus: 3150010-4